dierentolk Esther

         gesprek met en healing van uw dier.

                     Dierentolk standaard;

Als u (gedrags) problemen ervaart bij uw dier, uw communicatie met uw dier soms niet verloopt zoals gehoopt, als uw dieren onderling niet zo goed met elkaar overweg kunnen, maar ook bij vermoeden van pijn of ongemak en de dierenarts komt niet verder, of misschien heeft u nog vragen aan uw (overleden) dier;
Een gesprek kan helpen! Via een foto ga ik in contact met uw dier en krijg ik vrij nauwkeurig pijn, emoties, en wat uw dier denkt door waarna ik jullie kan helpen om er samen weer uit te komen. Goed onderlegd met gedegen opleidingen kan ik u ook voedingsadviezen geven of een Bachbloesem voor uw dier samenstellen.

Voor een gesprek heb ik een foto nodig van uw dier waar deze alleen op staat. Vermeldt hierbij roepnaam, geslacht en leeftijd en even in het kort waar u tegen aan loopt of wat uw vragen zijn, zodat ik dit zeker mee kan nemen in mijn gesprek. U kunt dit via mijn mail doorsturen. 
Komt u liever op een persoonlijke sessie? U bent met foto welkom bij mij thuis.
*Ik werk, bij twijfel, samen met een paranormaal therapeut voor het beste resultaat.*

Een standaard gesprek kost €22,50
Een persoonlijke thuis sessie €35

                   Overleden dieren;
Het is ook mogelijk om een foto van een overleden dier te sturen, de werkwijze is hetzelfde. U kunt zelfs, als u denkt dat uw dier het nodig heeft, een healing aanvragen. Alles is energie en energie is overal, en ook na dit leven kan het uw dier bereiken om te helen.