dierentolk/healing,
holistische behandelingen

dierentolk-esther

Ondertitel

*Dierentolk;

Een dierentolk is iemand die op energetisch niveau (telepatisch) contact legt met een dier. Het maakt daarbij niet uit of het dier slaapt of wakker of ziek of overleden is. Het klinkt heel zweverig, maar dat is het niet. Het is een doeltreffende manier om pijn, ongemak, oorzaak van gedragsproblemen enz. te achterhalen. Waarna het vaak makkelijker is om met bepaalde klachten of gedragsproblemen om te gaan.

Een dierentolk is zinvol bij bijv.;

* vermoeden van pijn en/of ongemak,
* gedragsproblemen,
* als u nog vragen heeft aan uw (overleden) dier,
* bij een buitenlandse adoptant of asiel dier waarvan u het verleden niet weet,
* als u twijfelt of uw dier misschien ingeslapen wil worden,
* en soms bij een vermissing.


Een dierentolk consult wordt ook wel reading genoemd. Hiervoor heb ik een foto nodig van uw dier waar hij of zij alleen op staat en liefst in het geheel zodat ik een totaalplaatje heb.
Vermeldt hierbij roepnaam, geslacht (evt. gec./gest.) en de leeftijd of geboorte datum.
Vermeldt ook even in het kort waar het om gaat, een dierentolk is GEEN helderziende, en alhoewel er vaak veel informatie aan het licht komt kan dit soms niet de informatie zijn die u wilt horen. Uw problemen hoeven niet altijd de problemen van uw dier te zijn en het kan voorkomen dat uw dier daar dan ook niets over zegt. Als ik weet waar het om gaat kan ik er op in spelen en zo de juiste informatie verkrijgen, en natuurlijk alles wat uw dier verder nog kwijt wil.

*Ik werk, bij twijfel, samen met een paranormaal therapeut om zeker te zijn van het beste resultaat.*

Heel soms komt het voor dat ik geen contact krijg met een dier. Dit omdat een dier door mishandeling in het verleden geen vreemden meer vertrouwt, of omdat een overleden dier er niet op zit te wachten om nog van alles op te rakelen, en heel soms klikt het niet tussen ons....In dat geval wordt uw geld direct teruggestort.


*Healing;

Een healing is het doorgeven van universele (liefdes) energie, die overal in het universum aanwezig is. Dit kan hands-on, dus in een persoonlijke sessie, met de handen op het dier, maar ook op afstand via foto. Een reading wordt altijd gecompleteerd met een healing, tenzij u anders wenst.
Een healing is altijd inzetbaar, ongeacht of uw dier ziek is of medicijnen krijgt, het geeft nieuwe levenskracht, stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam en wordt door de meeste dieren als zeer prettig ervaren.

Een healing is inzetbaar bij;

* stress/angst,
* om balans te brengen tussen lichaam en geest,
* na ziekte of ongeval, om aan te sterken en sneller te genezen,
* verlichting van pijn.